Инфрачервен отоплителен панел Черно стъкло B-G 600 M - Инфрачервени отоплителни панели Infra heat

Инфрачервен отоплителен панел Черно стъкло B-G 600 M

Инфрачервени отоплителни панели » Инфрачервени панели за дома|Инфрачервен отоплителен панел за дома|Инфрачервен отоплителен панел за дома » Серия Бяло, Черно стъкло, огледало

Цена:660.00лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

БЕЗЛИХВЕН 4 МЕСЕЧЕН ЛИЗИНГ НА РАВНИ ВНОСКИ САМО ЗА КЛИЕНТИ ОТ ГРАД ВАРНА
UniCredit Consumer Financing
период на лизинга месечна вноска
4  месеца БЕЗЛИХВЕН ЛИЗИНГ  144,50 лв.
6 месеца 107,57 лв.
9 месеца 72,54 лв.
12 месеца 56,36 лв.
18 месеца 40,29 лв.
24 месеца 32,31 лв.Инфрачервеният панел InfraHEAT – черно стъкло е продукт на дизайнерската серия панели InfraHEAT. Това е стилно, красиво и икономично решение за отопление.

Атрактивен дизайн – черна стъклена повърхност, която отразява околните образи и предмети. Изключително компактен - дебелина само 6мм.


Инфрачервените панели InfraHEAT затоплят ДИРЕКТНО стените, пода и тавана. Повърхностите и вещите акумулират топлината и отново я отдават в пространството. Стените остават сухи – няма условия за развитие на мухъл ии плесени. С приятно затоплени стени обитателите се чувстват комфортно при по-ниски температури на въздуха в стаята. Въздухът не се изсушава, непрякото му нагряване позволява да се поддържа нужното ниво на кислород и влага в помещението.

Излъчващият инфрачервени лъчи панел InfraHEAT е една нова система за отопление, която позволява да спестявате енергия, като едновременно с това внася стил и комфорт във вашия дом или на работното място. Благодарение на инфрачервените лъчи се наслаждавате на един приятен и благотворен източник на топлина за вашето тяло, а иновационната технология намалява значително сметките за електроенергия. Инфрачервените вълни, за разлика от микровълните, са благотворни за човешкото тяло. Специфично за отоплителните системи с инфрачервени лъчи е затоплянето на мебели и стени, елиминирането на влагата и осигуряването на комфорт за обитателите. Този вид отопление, за разлика от конвекционалното, не предизвиква циркулиране на прах във въздуха. Дългият експлоатационен период, интересният дизайн, липсата на поддръжка, ниският разход на електроенергия и лесният монтаж правят излъчващия инфрачервени лъчи панел InfraHEAT предпочитан отоплителен уред.

 

Модел
Размери
(В х Ш х Д)
Максимална консумация
Отопляема площ
InfraHEAT B-G 600 M
60 x 90 х 1 cm
600 W
12-16 м2

 


  • Ниво на защита IP54
  • Стандартно напрежение 220-240 V, 50 Hz.

5 години гаранцияВ цената са включени:

  • 1бр.инфрачервен панел InfraHEAT с избраната мощност;
  • Необходимите за монтажа дюбели и винтове;
  • Шаблон за лесен монтаж;
  • Ръководство за монтаж и експлоатация.

 

 

Свързани продукти

Дигитален термостат
65.00лв.
   
 
 
Всички права запазени ©2015 - Инфрачервени отоплителни панели Онлайн магазин Инфрачервени отоплителни панели
Разработка и реализация GroupLZ.bg