Инфрачервен отоплителен панел - стандартна серия 300 XS - Инфрачервени отоплителни панели Infra heat

Инфрачервен отоплителен панел - стандартна серия 300 XS

Инфрачервени отоплителни панели » Инфрачервени панели за дома|Инфрачервен отоплителен панел за дома|Инфрачервен отоплителен панел за дома » Инфрачервени отоплителени панели Серия Стандарат

Цена:349.00лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

БЕЗЛИХВЕН 4 МЕСЕЧЕН ЛИЗИНГ НА РАВНИ ВНОСКИ САМО ЗА КЛИЕНТИ ОТ ГРАД ВАРНА
UniCredit Consumer Financing
период на лизинга месечна вноска
4  месеца БЕЗЛИХВЕН ЛИЗИНГ  89,75 лв.
6 месеца 66,81 лв.
9 месеца 45,05 лв.
12 месеца 35,00 лв.
18 месеца 25,02 лв.
24 месеца 20,07 лв.Белите панели с алуминиева рамка принадлежат към стандартната серия отоплителни панели InfraHEAT. Те са компактни, икономични и не изискват поддръжка.

С дебелина само от 2.5см, позволяват лесен монтаж на стена или таван. Моделите с размери 60х60см и 60х120см са специално разработени за вграждане в окачен таван и са перфектно решение за „невидимо” отопление.


Излъчващият инфрачервени лъчи панел InfraHEAT е една нова система за отопление, която позволява да спестявате енергия, като едновременно с това внася стил и комфорт във вашия дом или на работното място. Благодарение на инфрачервените лъчи се наслаждавате на един приятен и благотворен източник на топлина за вашето тяло, а иновационната технология намалява значително сметките за електроенергия. Инфрачервените вълни, за разлика от микровълните, са благотворни за човешкото тяло. Специфично за отоплителните системи с инфрачервени лъчи е затоплянето на мебели и стени, елиминирането на влагата и осигуряването на комфорт за обитателите. Този вид отопление, за разлика от конвекционалното, не предизвиква циркулиране на прах във въздуха. Дългият експлоатационен период, интересният дизайн, липсата на поддръжка, ниският разход на електроенергия и лесният монтаж правят излъчващия инфрачервени лъчи панел InfraHEAT предпочитан отоплителен уред.

Инфрачервените панели InfraHEAT затоплят ДИРЕКТНО стените, пода и тавана. Повърхностите и вещите акумулират топлината и отново я отдават в пространството. Стените остават сухи – няма условия за развитие на мухъл ии плесени. С приятно затоплени стени обитателите се чувстват комфортно при по-ниски температури на въздуха в стаята. Въздухът не се изсушава, непрякото му нагряване позволява да се поддържа нужното ниво на кислород и влага в помещението.

 

Модел
Размери
(В х Ш х Д)
Максимална консумация
Отопляема площ
InfraHEAT 300 XS
30 x 90 х 2.5 cm
300 W
6-8 м2

 

  • Ниво на защита IP54
  • Стандартно напрежение 220-240 V, 50 Hz.
  • Триметровият захранващ кабел позволява достъп дори до отдалечен контакт.

5 години гаранцияВ цената са включени:

  • 1бр.инфрачервен панел InfraHEAT с избраната мощност;
  • Необходимите за монтажа дюбели и винтове;
  • Шаблон за лесен монтаж;
  • Ръководство за монтаж и експлоатация.
  • Панелът се доставя с поставена алуминиева рамка.

 

 

Свързани продукти

Дигитален термостат
49.00лв.
   
 

Още предложения:

 
Всички права запазени ©2015 - Инфрачервени отоплителни панели Онлайн магазин Инфрачервени отоплителни панели
Разработка и реализация GroupLZ.bg